Anotace: <p>Čtrnáctý leden<br /> den v kalendáři<br /> mezi...
Čtrnáctý leden
den v kalendáři
mezi ostatními
mlčky září
Čtrnáctý leden
jeden je den
přiblížit se chci
k tvojí tváři
Chci ti dát záři letního slunce
chci ti dát rozkvetlé louky vůni
chci ti dát šumění klidného moře
chci ti dát lekníny z lesní tůni
Na světě je spoustu krás
modré nebe, moře, skály
možná zdá se ti
že leží někde v dáli
Bohatství tvá duše skrývá
bez nebe, skal i moří
každá duše dokonalá
v šedivém dnu mocně září
Čtrnáctý leden
je den jeden
na konci roku čtyřka
očekávej
a splní se ti
klepej
pak otevřou se dvířka