Přes horu
Možná se sejdem
Ještě jednou u stanice „Východ“
A tam zazpíváme si ten „Náš“ protestsong
Já na kytaru hrál
A znal jsem způsob
Jak dojmout lidi a jejich sny
rozetnout,….
Pak přejdem spolu
Přes tu horu a budem
V oblacích plout,…
A jestli nespadnem
Projedem zdymadlem
Spatříme z výšky „Náš“ rodný kout,…
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, enigman
Komentáře (0)