jaro
je jaro voní
mrtvým sněhem a šeříkem
zapleteným
v mých vlasech padá ti na břicho
usmíváš stará koťátka na stěnách
a kráčí paprsek přímo do postele
Slunce
probouzí ospalé sluhy a všechny
ženu do postele
k tobě
Přečteno 397x
Tipy 9
Poslední tipující: CoT, enigman, Amonasr, střelkyně1, Robin Marnolli, Isquieasuus, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)