Anotace: Svůdná svým tělem mne svedla.
Spanilá,jemná žena
Hodna princova jména
Princ na oři bílém
V tomto ráně sivém
Z vášnivých koutů se noří
Bez něj, světlo světa hoří
Volný jako pták
Chci vzlétnout do oblak
S tebou,
Ty mě tam dovedeš
Nohy mne zebou
Svým tělem mé svedeš
Svými rty mne svedeš
Jejich koutky
V rukách ty mé vedeš
Neukojitelné choutky
Vydržet již nemohu
Musím prostor dát
Líbati tvou nohu
Abych dal ti co budeš si přát
Tvé tělo mohl sát
Co žádá mu dát
Mohl jej hřát
A mohl si s ním hrát
Na kolenou tě srazit
Do tvého pokoje vrazit
Ztrhat vše co jde
Až pak mi to dojde
Je to, co jsi chtěla
Pak v tichosti jsi pěla
Tu píseň tajemnou
Sténání tvého
Když dotkneš se najednou
Těla mého