Sní o mně
Sní o mně
s láskou něžnější než duhové světlo
pohroužené v srdeční krajinu
hlídanou strážci laskavých tváří
zatímco on na polštáři sladce oddechuje
a jeho duše pluje po řece přání
kde cílem je setkat se s mou dlaní.
A nic víc netřeba
vždyť kolébá ho jeho Odhodlání
i ve spaní.
Nad mou skrání se sklání
s láskou něžnější než duhové světlo.
Přečteno 600x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, Jozef Bojanovský, Jana B., zelená víla, Daniela, Bakchus, Petbab, poeta, jitoush, Robin Marnolli, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)