Svatební noc
Anotace: Jsem snílek, a asi takovou bych chtěl svatební noc....
Svatební noc
Utichly hlasy přátel
a v záři světel,
prázdná už je tabule,
přišel čas novomanžele.
S nevěstou rovného věku,
začínám krásou polibků.
A během vybarvení jejích rtíků,
podléhám té múze veršíků.
Po pohlazení jejích ňader,
řvou verše z plných hrdel.
Při setkání s jejím lůnem,
jsem zas bohem Panem.
Tak spěchej lásko honem spát,
však i zítra budeme si hrát.
Pří víně budu verše psát,
jak navěky ti budu postel hřát.
Vytáhl staré dobré červené,
aby než noc uplyne
a víno dopil,
lásku verši ozdobil
Až když hvězdy jak duše zmíraly,
a myšlenky s tmou upadaly,
políbil ji na skráni
a šel udělat snídani.
Tak ještě můžeš lásko spát,
během dne si budeme hrát.
Zachumlej se do přikrývky,
přinesu snídani do postýlky.
Tak spěchej lásko honem spát,
však i zítra budeme si hrát.
Při víně budu verše psát,
jak navěky ti budu postel hřát.
Přečteno 520x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, enigman
Komentáře (0)