Je-li
Souvisí-li všechno se vším
potom černých děr jsme prosti
nedělám, že jsem si nevšim
Tvůj horizont událostí
když v něm zčernalo mé tělo
až na stín, jenž trčet zůstal
v ose rotace jak s jehlou
ztotožněn, aby s ní srůstal
proč dokazovat důkazem
to, co dokázat lze ústně
polibkem, třeba s důrazem
na téma - co se kde šustne
souvisí-li racio s vírou
nebude daleko k Tobě
přijde vhod jít černou dírou
(lze mít levý ruce obě)
Přečteno 425x
Tipy 11
Poslední tipující: padající do neznáma, Jana B., enigman, Amonasr, Daniela
Komentáře (0)