Hocikedy
Hocikedy prichádzaš
v ozajstnom oblakovom talári
keď pri zažmúrení zažiari láska tvoja mihotajúce sa ako pokrčený list
ktorý priniesol poštár
s tvárami ako růžové vankúšiky.
Za dotykmi hybkými
za plytkými slovami
znovu mi znie v područí paličkovaných paličiek
prázdnota nášho stola.
Hocikedy prichádzaš
znova.
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)