Anotace: listopad je měsíc rekapitulací...
Head on windows
kde jsou květy?
odlétla křídla
teplo v žebrech listů rezne
tlapek stopy vychladly
po výhrách a prohrách léta
na nás zdáli dýchla
Nová země
či snad - Špicberky?
Cold song
lehýnce bíle
dosedl na střechy
vybroušeně na skla
květy a listy
sny...
krása... krása
ale zebe
co takhle dívat se
na ni
přes horké víno?
Empty house
Paměť to vidí, slyší a ví
oči domu jsou slepé i po tmě
neuslyšet mužské zaklení
ani ženské stýskání
rozptylová louka je němá
ale volá
ta listopadová krása na mě dýchla
po procházce tvými verši
jen opar z mých rtů se změnil v obláček
nad sklenicí svařeného vína
co zahřálo srdce tak příjemně
a o dno sklenice ťukla červená jeřabina...o))
07.02.2014 22:39:03 | střelkyně1
Červená jeřabina - snad oskeruše... je můj oblíbený artefakt, prostředek... žel nedá se použít příliš často (:-D Díky
08.02.2014 09:39:00 | aravara
Listopad je revolucí...urrrrááááá
07.02.2014 09:19:29 | enigman
Hale, ty srandičko: KOUKEJ MI UŽ PŘIHRÁT TEN E-MAIL A DORUČOVACÍ ADRESU. KNIHA JE UŽ V TISKÁRNĚ...a ty jsi ještě ani neviděl, jak vypadá na cestě do rotačky... (:-D
07.02.2014 12:40:01 | aravara