Anotace: never gonna be alone
Jsi duha,
co vzniká z jisker deště
každé dítě tě chce vidět ještě
Jsi západ i východ slunce zároveň
když hoří pralesy, jsi povodeň
Jsi rosa,
co hladí tulipány
jež v obchodě jsou vyžádány
Jsi slunce, které hřeje klasy
jsi vítr, co mi cuchá vlasy
Jsi luna,
co třpytí se v jezeře
jsi čistá duše, jež brání nevěře
Jsi umění, co malíři malují
jsi můj, a já tě miluji