Anotace: Co když potkáte anděla?
Je to dobré, pokud je ti šestnáct - to je věk, kdy tento postoj je pochopitelný. Pokud jsi starší a jsi chlap, tak do toho jdi a připrav se třeba i na odmítnutí. Pokud tě žena/dívka odmítne není to na skákání do čehokoli po hlavě, ale nový záměr: nalézt ženu, která tě bude chtít. Tolik k obsahu. Forma je něco mezi lyrikou a básní v próze - ani to, ani to. Jasně červená růže vyšitá na růžovém plyšovém přehozu...
04.03.2014 10:25:45 | aravara