Anotace: o tomhle období bych už dal dohromady tlustou sbírku
ze schránky do ulice
vyčnívá pohlednice
ze snové říše
Kdopak mi píše?
zavoní solí
sním, až to bolí
a když se zasním
většinou básním
březen jak hošík
převrhnul košík
žluté jak ze zlata
podběly, housata
krása až srdce zasvírá
když slunce pupeny otvírá
tráva mladá zemi čistí
zeleň kryje staré listí
odhodím vlasů ti pramen
vezmu tě okolo ramen
aby bolest roha vzala
se námi tady nezůstala
Nádherné dílo :-)
25.03.2014 14:24:49 | Gabriela Green
Díky - když too tak čtu, asi bych to teď napsal jinak. Prvoplán - no jo...
25.03.2014 17:02:04 | aravara
mě napsal finanční úřad...prej kdepak ses toulal holomku...dluh ti tu zůstal...
19.03.2014 00:23:26 | enigman