Mám ráda, když...
Anotace: V poblouznění...
Když rty svými vlahými
moje rty vyhledáš,
jak zralou malinu
má ústa ochutnáš.
Slovíčky něžnými,
těmi mě dojímáš
k slzám - však radostným,
když mi je povídáš.
Mám ráda způsob,
jímž se mě dotýkáš,
pažemi svými když
tělo mé objímáš.
Když hladíš mi záda,
to mám moc ráda.
Když líbáš mou šíji,
žádostí šílím.
Mám ráda, když
vedle mne spíš.
Cítím Tvou vůni
a Ty to netušíš.
S Tebou si užívám
každičkou chvíli.
Kdy Tě zas uvidím?
Těším se, milý!
Přečteno 615x
Tipy 7
Poslední tipující: Vladimír Pecina, Rozina, lukassnajdr, Danger, SmallGeorge, Aiury
Komentáře (8)
Komentujících (3)