Anotace: Žena o ženě ...
Ty ladné křivky Tvého těla
-těla stvořeného pro anděla-
Boky Tvé vířící v rytmu chůze
-vlnící se v azurové blůze-
Nožky dlouhé, věčně bledé
-pohled na ně vždy mou mysl svede-
Dlaně jemné, hebkost sama
-v rukavičkách skryté; jako pravá dáma-
Oči Tvé s tím šelmím pohledem
-dívají se tak, jak my ostatní nesvedem-
drobounký nos nad ústy Tvými
-které spojit toužím s mými...
...však Tajemství zákoutí a tajů Tvého těla
zůstanou pro mne navždy skryty.
Vím, že moc bych toho chtěla,
kdyby pro mne byly poodkryty...
Moc povedená.
15.04.2014 23:18:51 | contionor
Mooooooc děkuji! :))
15.04.2014 23:19:29 | Aiury
Není zač, opravdu se mi moc líbí :-)
15.04.2014 23:20:28 | contionor
To jsem moc ráda :) Tak nejen muži umí psát hezky o ženách ;) :)
15.04.2014 23:21:12 | Aiury
Zprvu jsem chtěl napsat, že mne jako jediná od Aiury nezaujala, ale po půl hodině jsem se k ní znovu vrátil a nechal si to projít hlavou, nakonec se mi asi líbí :)
09.04.2014 22:40:06 | SmallGeorge