Skřítci
Anotace: ...motto skřítků...
Na chaloupce pod mechem
dva malí skřítci
Vochomůrka s Křemílkem
panenku z maku milující
pozvali k sobě Rákosníčka
společně luně zapěli
by hvězdy z rybníčka
zpět na značky dostali
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Květka Š., SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)