Anotace: Sklípek »Na Staré trati« si pamatuji, žel - ne již v kterém vinařském hnízdě na Velkopavlovicku...
Sklípek »Na Staré trati«
(Chardonnay, 1989)
přívlastkové
snové
vůně zlatovlasé ženy
plných tvarů
darů
tvář jak dítě
rty jen lehce
ale sytě
mhouří oči
koči!
po malých doušcích
prohlížíme
milujeme
(cestou hrdel)
páni bozi!
krásná prdel
velké kozy
jsem muž
zas už
Tvé básně jsou prostě lidské, na nic si nehrají... A to se mi líbí!
10.04.2014 17:06:48 | Gabriela Green
Dal jsem to sem s vědomím, že ne každému se ten styl bude líbit. O to víc mne potěšil tvůj přístup...
10.04.2014 20:07:36 | aravara
Přiznám se, že jsem nečetla Tvá veškerá díla, ale ty co jsem přečetla se mi opravdu líbila. Ten komentář byl myšlen i celkově... To co jsem zatím přečetla bylo bez ,,pozlátka" a zbytečných obalů, prostě svět tak jak je. Navíc k tomu krásné verše... Klobouk dolu :-)
10.04.2014 20:17:26 | Gabriela Green