Vyléčené srdce
Anotace: zamilovaný sonet...
Letmý pohled
Tvých krásných očí
vyléčil mě hned
a dál mě léčí.
Pohlazení plné lásky
a Tvůj pevný stisk
z tváře mizí vrásky
jsi můj velký zisk!
Polibek nejsladší
vyloudíš si hravě.
Tam kde slova nestačí
dostal jsi mě právě.
Úžasnější než jsi z jitra
zaručeně budeš zítra!
Přečteno 555x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)