Šťastni ti v lukách
Za okny jedoucího vlaku
se střídá světlo a tma,
v alejích květy spějí k rozpuku,
vzrušením dech se tají,
chlapec vede dívku za ruku,
motýli křídly třepetají
v měsíci jenž předchází máji.
Gurmáni ve vyhlášeném restaurantu
smyslně požívají křehkou rukolu,
za zdmi chrámu dvojice ministrantů
přináší pokorně dary ke stolu...
Ležet zasněně s nebem nad hlavou,
uprostřed květů, travin a stvolů...
S dívkou, s jedinečným pocitem,
že můžeme být tady a teď,
v objetí, roztouženi - především spolu...
Přečteno 516x
Tipy 16
Poslední tipující: SmallGeorge, Jin&Jang, Párek Bdělý, Amonasr, Aiury, AndreaM, jenmravenec, Skořicová princezna, CoT, jitoush, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)