Anotace: ...
Oj to je krása, zase mne dostala ta Tvá poetičnost...
02.06.2014 16:50:22 | AndreaM
Májové odpoledne, slunce kreslí abstraktní obrázky na zeleň stromů a z kuchyně voní káva... a Tvoje báseň, milý Marty, je ten nejlepší zákusek, dovolíš-li poněkud přízemnější přirovnání. Laskonka!
08.05.2014 14:16:14 | Pamína
tadam ta rá dam za to může šeřík snad...
že chci Vám, pane, na modrou zeď ST dát... :)
07.05.2014 18:29:19 | maryshka