Anotace: ...
Dva roje včel
u vás na zahradě,
na jihu slunce,
mrak na západě,
kopřivy u cesty,
rozkvetlý bez,
větvičky ve váze
voní jak les,
loupaná semínka
slunečnice,
košatá vrba -
Tvá společnice,
Ty a já v objetí,
ve víru, v žáru,
dech zrychlený v polibcích
mění se v páru,
pár chvilek toužení,
mazlivé snění,
Tvá vůně na kůži,
pusa a loučení...