Anotace: ... o dívce ... ;)
Ty Tvé polibky
vkrádají se mi do snů,
lehce. A nenásilně
pro ně možná i zhynu
srdcem. I nitrožilně.
Ty Tvé měkké rty
chutnajíc po jahodách
jsou mi zakázaný hřích
v nevyřčených dohodách
našich nekončících pří.
To Tvoje jahodoví
rtů i něžných polibků
vkradlo se mi do nitra
jako tisíc přestupků,
co spáchala jsem za jitra ...