Anotace: Jak asi chutnají Tvá ústa? Jako voda v poušti jenž je pustá?
Touha písně ptáků
Jak asi chutnají Tvá ústa?
Jako voda v poušti jež je pustá?
Jaký je asi dotek Tvých rukou?
Jako procházka veskrze noční lukou?
Jak asi vypadá pod šatem Tvé tělo?
Jako by to vše chorálem ptáčků znělo.
Zpívají o Tobě, zpívají o nás…