Kapka rosy
Anotace: o pocitech a touze
Kapka rosy
Jsem kapka rosy,
jež líbá Ti víčka,
počítám Ti řasy
a chladím líčka.
Pomalu pak stékám
a hladím jemnou pleť,
ústa Ti laskám
a měním je na perleť.
Do ouška Ti šeptám
jen slůvka milá,
ke krku stékám
a hledám místa stinná.
Dopadám na hrudník,
kde slyším srdce bít,
tlukotem chvěji se,
usychám, zde chci být.
Přečteno 576x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, jenmravenec, Aiury, jitoush
Komentáře (3)
Komentujících (3)