Anotace: někdy je to fakt různé
Jsou noci pod hlavou jak samet
jak broskev sladké s dětskou tváří
jindy zase noc co sama sebe klame
falešným leskem, temnou září
jsou noci pod zády jak tuna ekrasitu
které tě vášní prudkou jako výbuch v popel spálí
jak požár velecitu
jak plamen neurvalý
jsou noci cizí a ledové
píchá to, řeže a mrazí v nich
jak strach a z citu padá sníh
v takové noci si přeji jen
by už večer nastal nový den
co je to tenka?
08.06.2014 22:09:23 | Robin Marnolli
Dva body, Aravaro. Vybavila se mi ta situace.... bývám na druhé straně stolu, ta, která poslouchá...ale těžko bych pro tuto báseň vybrala kategorii, někdy smutné, jindy humor :-)
09.06.2014 06:49:37 | Pamína