Křižovatka
Anotace: Když je nutné něco rozdělit... třeba pecen chleba nebo sladký koláč.
Až jednou se naše cesty rozdělí,
já budu tu a ty v prdeli.
Tak zabouchni ty dveře růžový,
ať zůstanou už navždy zavřený.
City tu necháme ve skříňkách
a dáme stop všem vzpomínkám,
otočme čtyřikrát zlatý klíč,
snad pak už všechno bude pryč.
Srdce se zahojí
však jizvy zůstanou,
každý sám vykročí
do noci černou tmou...
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: David Janovský
Komentáře (0)