Síla letmých doteků
Prsty, jež se dotýkají
(nechtěně) dlaně.
Jež se ptají, jsi připravená
(ještě ne), ale díky za ně.
Při dalším zavadění
(náhodně) o ruku
přidá se krásné chvění
(vzrušení) z doteku.
A příště se těší
na(letmé) setkání
na cílený dotek
co smysly omámí.
Až prsty již nemohou
bez sebe býti
tak ruka sevře ruku
pevně ji chytí.
To už se prstíky
(vzájemně) proplétají
to spolu tančí(tango)
to už se dobře znají!
Přečteno 522x
Tipy 11
Poslední tipující: Julien, jyrkaa, Aiury, Aliccia, jitoush, terezkys, SmallGeorge, Amonasr, AndreaM
Komentáře (6)
Komentujících (4)