Anotace: jedné milé poetické duši...
Tam v meandrech řeky
brouzdej se trávou
nech myšlenky své
ať proudí ti hlavou
vánek tě pohladí
jen tvář mu nastav
slunce tě políbí
na chvíli zastav
nech laskat se paprsky
šimrají na víčkách
jak lehoučké plamínky
tančící na svíčkách…