Chuť polibku
Ranní polibek
s příchutí kávy
tak jemný a něžný
jak nový den.
A další v zápětí
polibek říkajíc
musím jít
večer budeme
spolu dál snít.
Večerní políbení
na uvítanou
k tomu pohlazení
zábrany stranou.
Pak jeden polibek
další střídá
rty se vpíjí
v těle chvění
těžko se hlídá.
Přečteno 914x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)