Já vím že je to chrám,
tři jeho věže k nebi ční,
to ale řekne vám
každý, kdo po městě tom chodí.
Mé oči asi jinak se dívají,
mně schody co k němu vedou,
z té fotky,nejvíce vnímají,
- i kam po nich ty lidi jdou.
Jako stupínky ke štěstí
je moje oči vidí,
tím směrem přál bych si
potkat nejvíce lidí.
Jozífku, obsahově super, dobrý nápad, jen by to chtělo zapracovat na těch rýmech (čnící-chodící, dívají- zajímají) :)
21.06.2014 19:28:46 | Hesiona-Essylt