Anotace: …a nedá si pokoj
Jen co ráno na východě
zlatý stín se vynoří
v ten okamžik srdce jeho
láskou k ženám zahoří
Tajně hladí nožku, vlasy
rudý ret i bílé rámě
pod peřinu nakukuje
netušící, spící dámě
V poledne pak žárem svým
zapaluje lýtka dívek
rozpustilých, v minisukních
vysvléká je jen do tílek
Horké letní odpoledne
fontány je zlákají
pobaven je pozoruje
ve vodě se ráchají
Večer zve je na procházky
do parků či do lesů
u moře se s nimi loučí
mávají mu z útesů
Ani v noci nezahálí
skrze Měsíc laská šíji
před usnutím tvář všech zlíbá
tenhle svůdník náruživý