Anotace: ..................
Za mnou vždy jde
atˇ se dám,kam se dám,
na cestě své
já proto nikdy nejsem sám.
Se světlem se zjeví
a s ním i odchází,
na cestě životem
atˇ ještě dlouho mně provází.
Světlo ty na cestu mou
stále mi svitˇ,
a ty stíne,
musíš záda mý krýt.