Anotace: ...
oči se vpíjí do lesku
budoucích míst kam noha vkročí
hudba zní
do uší
do vzpomínek
do procesu žití
až se touha vznítí
a pak jen hoří pohár chutí
a síla neznámá
no jasně že nutí...jít a zakousnout
se a možná zavřít oči
a už se neotočit...
prošlo se slunce oblohou
den uzrál do odlesku noci
a jenom cvoci by se nenechali zmást
tou krásou noční oblohy
rychle na nohy
do víru noci
potkal jsem úsměv na odlišné straně
vzpomínky
touhy
odevzdaně pluly
někde tam za louží
někde tam do minulých časů
díky hlasům
vím...
někdy
když vytržena
z myšlenek, tónů
úsměv tak líbezný
a je hned lepší den
pak okouzlen a radost se mě drží
a jen to přání jedno
ať se nepustí
to sis to sladký Kozino nemoh líp načasovat?! kam se podělo do roka a do dne? :o)
30.06.2014 19:07:51 | hanele m.
Úplná náhoda že sem sem něco :-D
30.06.2014 19:08:55 | zamotán v nedospělosti
No počkej. Jeden rok.jeden měsíc. Jeden den .
30.06.2014 19:09:50 | zamotán v nedospělosti