Anotace: Bílé hvězdičky, růžové pěticípé, krásné okamžiky, životní nevyhnutelnost vstupující na okraj pobřeží, stavějící se mezi život a jeho touhu.
Šlápoty tichošlápkových můs
vstupují skrz slzy malého prince
do zaslíbené blaženosti země tanečního nebe
Metamorfóza tanečníka světlo dechu rytmizace gest plavba intuice
bezpáteřní koordinace hyperatrofie tělesné energie
copyright stáze časové iluminace pohybu
Vše vřetené vteřina
iluminovaná mezi
dva tanceprovazníky
lidské nirvány
v květu dechového snu
Pějičky na vějířích
dva a dvacetileté touhy
po eskalaci divotvorné krajiny Ráje