Anotace: :)
Pohled zahrady z bylinek
a jemně si češeš vlasy
To když ulice zpívá podvečerní smutnosong
vidím tě na balkoně stát.
Vidím tě a stovky roků uplynou
ty jsi však stále stejně malá
Malá a milá a češeš si vlasy
pak spleteš je v heřmánkový cop.
Odpoledne hřeje jarobarvami
vzpomínáš si, že jsem ti z dálky mával?
Vzpomínáš na setkání našich očí?
Možná tě zpoza jabloní vyhlížím.
Pohled zahrady šípkových květů
a jemně si tu češeš vlasy
To když ulice zpívá smutnodenní protestsong
chci tě na balkoně milovat.