Kolečka a kroužky

Kolečka a kroužky

Anotace: hnědé plné kola

Kolik koleček kolem udělat třeba
Než hlava se mi zatočí
Barva očí je hnědá
A krásné to obočí

Už z dálky jsem viděl postavu krásnou
Ještě jsem netušil že mé oči žasnou
Dech se mi zatajil, když přišla jsi blíž
Říkám sám sobě: O kom teď sníš

V podchodu s oblouky sleduji deštík
Vzduch se stal náhle ohromně svěží
Nasávám svěžest plnými doušky
Slušely slušely by ti hezké kroužky
Autor Arthur Brainart, 08.07.2014
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Jort, Romana Šamanka Ladyloba, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel