Anotace: ..
No, ale ten s tím mexikánským kloboukem měl taky něco do sebe, že?, bez nich by to byla nuda.:-)
01.09.2014 22:00:28 | Jeněcovevzduchukrásného
Tvé dílko je takové roztomilé a upřímné... Na nic si nehraje a to se mi na něm líbí! Ode mě máš ST Indiáne! :-)
16.07.2014 19:23:32 | Gabriela Green