Teória
Celý vesmír sa mi scvrkol
do jedinej čiernej diery
pes by si tam neodcvrkol
taká je už hustá, tie hry
na veľký tresk nelajkuje
nie je väčšia ako špendlík
psí moč do nej nevsakuje
kam kliknem, všade je dead link
vtesnala si sa mi do hviezd
natlačených do konzervy
závoru späť nejde podliezť
fantómový vlak na nervy
nepôjde mi viac ako prv
keď som sa hral v tuneloch kóm
odfarbenú na modro krv
nemám, pravú nechám bokom
si kráľovná, ja kráľ, vieš to
odjakživa mám to ťažké
vesmír je nič, špendlík beštiou
pred výbuchom celou v triaške
rozochvenou vibráciami
našich túžob, v hre sme spolu
hlavičky špendlíkov samy
nie sú - majú osteň dolu
Přečteno 417x
Tipy 8
Poslední tipující: eMHart, Rozina, Amonasr, básněnka, Laven De Brig
Komentáře (6)
Komentujících (4)