Anotace: Věnováno ve vzpomínce na krásný červnový večer.. 20.6.2014
Něžný větřík kolem nás
S vlnkami si jemně hrál.
Ten večer byl vzácný
Měl jsem tě u sebe.
Na noční hladině
Dvě světelné naděje.
Dva sloupy světla.
Byl jsem šťastnej
Má duše kvetla.
Proč vždy jen okamžik?
Co rozplyne se jak ranní mlha.
Proč, bože proč?
V hlavě otazník.
Proč je mi tak vzácná
tvá něha?
Toulání večerem.
Nočním městem.
Bok po boku –
s ní.
Ten kouzelný večer,
s hvězdou nejjahůdkovatější
prožitý.
Dvě kočky černé.
Jako uhel, saze.
Němým svědkem
mé radosti v duši.
Štěstí co neunesl
bych ani v nůši.
Tenkrát ty kočky..
Vlastně byli tři.
Z nich však nejkrásnější
Byla si tam TY!
Věnováno ve vzpomínce na krásný červnový večer..
20.6.2014