Proč již nikdy nebudu tancovat?
"Potím se,jak stará kráva.
Taky se tak potíte,slečno?",
prohodil jsem na zábavě
abych vzápětí dostal facku.
"Co si to dovoluješ,ty drzej fracku?",
procedila mezi zuby.
Upřel jsem na ni svůj zrak,
oči měla vykulené,jako noční pták,
tričko krátké,bez podprdy.
Prsa šestky, na zemské tíži závislé,
zcela povislé.
Břicho?Tak sedmý měsíc bych řekl,
zadek kolem židle k zemi tekl.
Koukala na mne jako na vraha,
sakra,jen si jí všímat musí bejt odvaha.
Znovu začal jsem se potit,
tak,ve snaze jí zalichotit,
řekl jsem,že každý klasik pohledem na ní
rád by se kochal,
i Michelangelo,že by ji sochal
a,nic zlého netuše,
že je druhá Věstonická Venuše.
Po týdnu pustili mě z nemocnice.
Na diskotéku nejdu.
Již nikdy více!!!
Přečteno 495x
Tipy 14
Poslední tipující: adaj, Amonasr, střelkyně1, UMRLEC, Gaspi03, MARKO, jitoush, Jeněcovevzduchukrásného, Kubský P., Jort, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)