Zamilovat se
Anotace: Určitě si přečtěte:-)
Cítit tep tvé hřejivé dlaně, jít s tebou ruku v ruce
po čem toužíš, netuším.
vídím, vedeš mě k rozkvetlé louce,
která barvami oplývá.
Pohled do očí.
Prvně tě spatřit a vidět víc než bylo očekávání.
vytrhnout svou dlaň z tvého sevření
a bosky se rozběhnout
do té květinové záplavy.
Padnout do trávy a vlčích máků.
Slyším nejdřív jen svůj dech a přivírání víček.
pak zachytím tvůj rozběh,
zastavení a jak pomalu
uleháš vedle mě.
Cítím tvůj pohled.
Otáčím se a ty mi nasazuješ korunku ze sedmikrásek.
položím svou hlavu na tvou hruď
a poslouchám tlukot
tvého srdce.
Miluji tě.
Přečteno 605x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, AndreaM, padající do neznáma, Kubský P., Amonasr, Majrenka
Komentáře (0)