Nemravné a tajné snění

Nemravné a tajné snění

Anotace: Inspirováno (nejen) dnešní nocí :)

Dneska ses mi zdál,
i přesto, že se naše cesty
nikdy nepotkaly.
Ani nemohly, opustil jsi svět dříve,
než jsem já na něj stihla přijít.
(Ale jen o pár let) 
 
Dneska ses mi zdál,
a bylo velmi příjemné dívat se
pro změnu do oříškových očí
a nechat se zasypat zkušenými polibky
Tvých velmi vzácných rtů.
(Musely líbat tisíce dívek) 
 
Dneska ses mi zdál,
a to bych nebyla já,
kdybych nerežírovala svůj sen.
To kvůli Tobě jsem se probudila
poněkud udýchaná.
(Štěstí, že nejsem muž)
 
Dneska ses mi zdál,
A i když bych nikomu na světě
neprozradila Tvé jméno,
doufám, že zase přijdeš
a ve snu mě potěšíš.
 
Protože člověk bez fantazie
je totiž jako básník beze slov.
Autor PrinceznaAmellie, 19.08.2014
Přečteno 800x
Tipy 6
Poslední tipující: Martin Šimeček, AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je štěstí,že nejsi můž :-)

31.01.2015 21:59:07 | Martin Šimeček

líbí

Souhlasím :) Děkuji :)

31.01.2015 22:01:33 | PrinceznaAmellie

líbí

Taky mám ráda takové sny :)

19.08.2014 17:13:39 | AndreaM

líbí

Děkuji za komentář :) Moc mě těší, že v tom nejsem sama :)

19.08.2014 17:29:59 | PrinceznaAmellie

líbí

:)

19.08.2014 17:31:01 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel