Anotace: ...
Vím,
je to trochu divné
z úst obyčejného muže,
ale i on snad vyjádřit
své pocity může.
Ta energie která tělem koluje
ten nepopsatelný pocit štěstí,
když jejich loď opustí molo
a na širé moře poprvé vypluje.
Slunce před sebou a vítr v zádech,
každou bouřku zvládnout
nikdy neskončit v jejich spárech.
Věříte na lásku
co dokonce života trvá?
I když na dně moře
skončila loďka prvá?
Já doufám že ano
a děkuji bohu,
že na tvé lodi lásko
stále kapitána dělat mohu.