Anotace: :)
Šla ses koupat včera večer k moři
ostatní viděli jen tvé dlouhé řasy
a s mořem splývají rudozlaté vlasy
Jen já jsem ten, co svobodu tvou boří.
Byli všichni překvapeni tím, co vidí
- to když sis položila tiše tělo na vodu
Nikdo nenarušil tvou samotu a svobodu
Jen já jsem ten, co se z dálky dívá.
Všichni slyšeli cinkot tvých stříbrných prstýnků
co na rukou se třpytí jako odlesk Měsíce
a jejich stříbro v podvečer mění se ve svíce
To jen já jsem nezachytil ani tvoji lokýnku.
Všichni už viděli, jak odplouváš do dálky
tak snad už zbavila ses nočních stesků
Teď si v hlubinách pouštíš starou desku
a já jsem tu opuštěn se smutnokorálky ...