Anotace: ...do jednoho obchodního centra :)
Po šátcích kolem krku tančí hbitě po večerech
a prodává v krámku s dárkovým balením
Když prší, den mi projasní
a natruc šedonebi svítí místo paprsků.
Vlasy svými kout mých dnů hladí
to když mi tu po vanilce voní
Kam asi po večerech, teď tak dlouhých
kam asi svými Pegasy odlétá?
Ať s duší čistou, ať s hloupou starostí
vždy s ní chvilku v nachu strávím
Říkám si, ať ji zde i zítra naleznu
a ona případný lehkospleen ze světa zprovodí.