Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=weTdS59D6RU
Chlad začíná ťukat na kůži morseovku
jako klavírista, jehož prsty chodí po klávesách
že přijdou malíři a přebarví nám životy na podzimno.
A pak už budeme svoji, miláčku
začne se říjen hystericky smát a spěchem dodává
že potom oženíme nějakého chudáka se zimou.
Napiš mi sonet, miláčku
na kůži citlivou chladem
a na rty zfialovělé polibky zimy
zatímco se budeme procházet opadaným zasněným sadem.
A nebo poskládej milostné rýmy
zapsané na batikovaných listech
co jsou schované u kořenů stromů
na jejich intimních místech.
Přehršel líbivých obrazů, ale dílo naprosto plochý. Promiň, ale měla bys začít o psaní víc přemejšlet a nesypat to tak.
24.08.2014 21:07:47 | Jan Voralberg