Anotace: Inspirace skutečnou dívkou a teď již podzimní atmosférou :)
Podzimem pluješ s tichými podtóny
v hnědých vlasech i na tvém sáčku
uvízlo ti pestrobarevné listí.
Sfouknu ti sen z laciných plískanic
abys jej neměla tak pochmurný
a dej mi ruku, vrátím tě zpět do léta.
Podzimem chodíš v mých ulicích
podzim splyne s tvou drobnou postavou
a rozfouká i poslední babí léto.
Potkám tě v parku u sochy Madony
a moc se těším, až v tobě uvíznu
jak v hnědých vlasech říjnové listí...
Báseň v próze by to mohla být. Moc pěkně, zasněný básníku, pro mě je můj milý taky ztělesněním podzimu :)
26.08.2014 14:30:19 | Hesiona-Essylt