Nájemní andělé
Nejspíš se podívám do nálezů a ztrát,
a pak si snad podám svůj vlastní inzerát.
že hledá se anděl, co by na mě dohlíd,
když ten minulý mi oknem ulít
Anděl mi pak rozhořčeně vzkázal,
že mé sny jsou každodenní hazard
pak si rány fáčem ovázal
a zpod sutin hrdě vstal.
A že mě má celkem v oblibě,
ikdyž v duchu tápe a je kdo ví, kde.
Prej mě nechá ať s ním nebem letím,
ale až mu křídla páskou slepím.
Tak mám svýho anděla,
co jsem si z nebes pronajala.
Snaží se držet krok ostošest,
snad ho nesloží po nádechu stres.
z mnoha chyb se jak člověk poučil
A zvláštní pouto je teď mezi náma,
neb hru mi prý sám předurčil,
ale kostkou už vrhnu sama.
Přečteno 494x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, JP.slash, Happyyz
Komentáře (1)
Komentujících (1)