Malý kýč
Za srpnového podvečera,
zlatavé sluneční paprsky,
probouzejí, ba inspirují...
Básník se chopí redis pera,
osamělí - půjdou na schůzky
do parků, kde se zamilují...
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)