Lip arts
Bylo víc květů
kdysi
míň konkurentů
byzy
v jeskyních typu
arte
dnešní lid čipů
na rtech
má mejkap v stylu
lip arts
pravěk klel v týlu
distanc
vypukl s vervou
znovu
mazák s veškerou
k lovu
odvěkou žízní
v krvi
dvě duše spřízní
prvý
barevný střet dvou
světů
- jeden zvířat šou
setu
nástěnných maleb
v Lascaux
druhý rtů zralé
láskou
kolekce rtěnek
duhy
poblíž znamének
- druhý
dizajn má jasně
navíc..
pravěk byl vlastně
nanic
Přečteno 461x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Květka Š., básněnka, Amonasr, Rozina
Komentáře (4)
Komentujících (3)