Anotace: ...při dnešním zmoknutí při jízdě na kole :))
Když pršíš
tak dostanu tě alespoň na kůži
a vdechnu tvou kořennou vůni zahrad
zahrad, o které každou noc se starám.
Když padáš
zmoknou mi tebou vlasy
a od prachu unavená tvář se ovlaží
a konečně tě padat z nebe uvidím.
Když voláš
voláš starostlivě mé jméno do strání
neberu si na tebe svůj černý deštník
Jsi déšť, kterého se nechci bát.
Krásná báseň :) Já jsem se s ní, s tou dešťovou vílou setkala včera, taky při jízdě na kole. Povídala si se mnou víc jak půl hodiny, vůbec mě nešetřila, bouřlivačka :)
30.08.2014 19:52:22 | AndreaM